Reacties

Hieronder antwoorden op vragen uit onze enquȇte

Wat levert het deelnemers op als zij via Kunst Natuur Welzijn iets creatiefs doen?

Hoe ging de docent(e) te werk?

Wat levert het deelnemers op als zij via Kunst Natuur Welzijn iets creatiefs doen?

Inzicht in het loslaten van vaste patronen. Weer een stapje dichter bij mijzelf.

___

Plezier en een zetje in tekenen/schilderen.

___

Door de boetseer lessen van Jolanda ben ik meer uit mijn hoofd gegaan. Dat was erg prettig als je veel piekert en nadenkt over dingen die niet goed gaan in je leven. Ook een ontzettend leuk contact met Jolanda waar je kan lachen en je creatieve brein op de klei kan loslaten. Kortom het heeft mij positieve energie gegeven en ook een nieuw talent.

___

Het was heel erg fijn dat ik telkens weer even kon luchten over de dingen die mij dwars zaten. Ook ben ik erg vooruit gegaan in het zingen. Ik vind zingen nu nog leuker dan dat ik het al vond.

___

Meer rust. Vond het fantastisch om te doen.

___

De lessen hebben me geholpen om op creatief gebied niet af te wachten en uit te stellen om ermee te beginnen, maar dit gewoon te doen. Het hoeft niet direct perfect te zijn, aldoende leert men.

___

Dat ik iets makkelijker over drempels durf te gaan en me meer durf te uiten.

___

Dat mijn mening er ook toe doet, dat daar naar geluisterd wordt. Het heeft mij verrijkt, je krijgt kunst te zien die je nooit eerder hebt gezien. Het verbreed je horizon. Het contact met de anderen was ook prettig, je voelt je geaccepteerd, hun mening kan anders zijn als van mij maar alles is goed, er is geen goed of fout. (deelnemer Samen kunst kijken)

___

De lessen hebben mij geleerd om beter en langer te kijken. Maar ook te luisteren naar de inzichten van de andere deelnemers. Vond het heel vermoeiend maar ook heel inspirerend. (deelnemer Samen kunst kijken)

___

Je gaat letterlijk uit je hoofd naar je handen. Je krijgt er weer positieve energie van, ook al kost het energie.

__

Heeft mij goed gedaan. Tijd en aandacht en iets leuks voor jezelf doen had ik echt nodig. Kreeg hier energie van.

 

Hoe ging de docent(e) te werk?

Heel goed, rustig, niet veroordelend en legde dingen goed uit

___

Fijne en gezellige lerares, ze geeft haar eerlijke mening
en goeie tips.

___

Betrokken enthousiast leuke gesprekken

___

Zeer rustgevend en geduldig.

___

Prettige persoonlijkheid, ze kan goed luisteren.

___

Heel lief en behulpzaam. Ze stak er echt veel tijd en liefde in.

___

Echt super behulpzaam geduldig en lief.

___

Ik vond Frank een zeer deskundige docent die niet alleen vaktechnisch maar zeker ook vanuit menselijk oogpunt goede adviezen geeft.

__

Goed, gastvrij starten met een lekker bakje koffie en leuke en open gesprekken gehad. Liet mij direct al veel zelf aan de slag gaan en experimenteren, wat ook bij mij past. Niks is fout en je kan altijd weer over verven. […] Je zit niet vast aan 1 techniek tijdens deze sessies. Heb van de docent geleerd dat je abstracte kunst kan maken op van alles zoals papier, karton, hout en ook allerlei materialen (kwast, pasjes, plastic bubbels of verfrommeld plastic zakje etc) kan gebruiken en geen harde lijnen.

 

Contact

Deze website is beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.

KNW is mogelijk gemaakt door

Sponsor